Câteva scurtături utile care te vor ajuta să explorezi pagina pe care urmează să o descoperi:

DE CE ALEGI GARDUL GAMMA DE LA TPS?

DURABILITATE INCOMPARABILĂ - ȘI GARANTATĂ

 • Fabricat din tablă din oțel de calitate Premium (aceeași materie prima folosită și la producerea țiglelor metalice), Gardul Jaluzele Gamma are proprietăți anticorozive și estetice garantate și este rezistent la intemperii și raze ultraviolete

 • Materia primă folosită permite gardului să reziste la sarcini climaterice de la -50°C până la +120°C. 

 • Are o durată de viață anticipată de peste 50 de ani. 

 • Producție automatizată și tehnologie ultramodernă cu precizie geometrică pentru cel mai înalt nivel de calitate în producere.

 • Margini falțuite pentru o durabilitate sporită la deformarea mecanică. 

STABILITATEA CULORII

Gardul Jaluzele Gamma își va păstra intensitatea culorii și nu își va pierde din nuanță. Culoarea va rămâne neschimbată chiar și după 15 ani.

ZERO ÎNTREȚINERE

• Gardul Jalzuele Gamma nu necesită niciun minut de îngrijire suplimentară. Din momentul instalării și pe toată durata sa de viață (50 Ani +) nu va necesita investire în costuri de întreținere! 

• Nu necesită tratamente anuale împotriva insectelor, mucegaiului sau protecție suplimentară împotriva razelor solare și a umidității. Întreținerea se rezumă la spălarea rapidă cu furtunul. 

ROBUST

Prin utilizarea Profilelor Jaluzea de lățime mare și o curbură distinctă la capete, Gardul Jaluzele GAMMA atinge un nivel superior de robustețe și durabilitate, cu o rezistență înaltă la sarcinile eoliene.

CIRCULAȚIA AERULUI ȘI RAZELOR SOLARE

Gardul Jaluzele GAMMA este proiectat pentru a oferi mișcarea neîngrădită a aerului, prevenind astfel acumularea de căldură tipică efectului de seră.

INSTALARE FACILĂ

• Gardul Jaluzele Gamma este proiectat pentru o instalare ușoară. Montajul simplu, descris în ghidul de instalare, îți permite să il instalezi singur, evitând costurile adiționale!  

• Pentru facilitarea procesului de asamblare, profilele U verticale sunt perforate cu găuri.

INTIMITATE

Gardul Jaluzele GAMMA este conceput pentru a oferi o ventilație excelentă fără a compromite intimitatea, mascând eficient liniile de vedere directe către proprietate. 

Chiar dacă suntem în plin proces de a filma un ghid de montaj special pentru Gardul Gamma, vrem să știi că pașii de instalare sunt identici cu cei ai Gardului ATLAS!  Deci, pentru moment, te invităm să arunci o privire la videoclipurile de mai jos: 

Pasul 1 - Mostre Gratuite

Ca să nu dai cu piciorul într-un gălețoi de neînțelegere cromatică, îți recomandăm să ceri mostre gratuite. O să te convingi cu ochii tăi de textura, culoarea și calitatea lor - la umbră și la soare.

Noi le trimitem cu drag, transportul e pe noi,  iar daca împotriva tuturor probabilităților, nu te convingem de calitate sau culoare , nu e nicio problemă! Fără să-ți facem presiuni, poți să păstrezi mostrele la tine și să te mai gândești (sau nu). 


Pasul 2 - AM ALES CULOAREA, CE FAC MAI DEPARTE?

Dupa ce ai ales culoarea care iti place, ai 5 modalitati sa plasezi o comanda: 

Unu: COMANDA ONLINE | DIMENSIUNI STANDARD

Intri pe pagina de produs specifică culorii pe care ai ales-o (o găsești glisând mai jos pe pagina aceasta), alegi dimensiunea standard de care ai nevoie, adaugi în coș și urmezi pașii pentru finalizarea comenzii.

Doi: COMANDA ONLINE | DIMENSIUNI PERSONALIZATE 

Intri pe pagina de produs specifică culorii pe care ai ales-o (o găsești glisând mai jos pe pagina aceasta), glisezi în jos până dai de Calculatorul de Dimensiuni Personalizate și introduci dimensiunile exacte a panourilor pe care le dorești. Ne spui cum te numești, ne dai un număr de telefon și menționezi culoarea pe care ai ales-o. Trimiți comanda.

Trei si Patru: TELEFONIC, PRIN MAIL sau PRIN FORMULARUL DE CONTACT

Dacă nu te descurci cu toată treaba asta de online, nu ești fan al tehnologiei sau pur și simplu preferi să vorbești cu cineva, ne poți contacta telefonic sau prin e-mail având pregătite dimensiunile proiectului/panourilor. Îți vom face oferta finală de preț, îți vom da detalii despre plata și livrare și vom înregistra comanda.

Cinci: VIZITEAZA-NE

Vizitează-ne la fabrică - dacă locuiești în apropiere de București sau în județele limitrofe, poți să ne vizitezi direct la fabrică și să plasezi comanda acolo. Găsești adresa noastră pe Waze, sub denumirea "TPS - Fabrica Top Profil Sistem" (Soseaua Oltenitei, Nr. 243, Popesti-Leordeni, Ilfov). În stânga găsești o poză cu Fabrica noastră, ca să o recunoști când ești pe aproape.

Vizitează-ne la fabrică - dacă locuiești în apropiere de București sau în județele limitrofe, poți să ne vizitezi direct la fabrică și să plasezi comanda acolo. Găsești adresa noastră pe Waze, sub denumirea "TPS - Fabrica Top Profil Sistem" (Soseaua Oltenitei, Nr. 243, Popesti-Leordeni, Ilfov). Mai jos găsești o poză cu Fabrica noastră, ca să o recunoști când ești pe aproape.

Nuc Striat

Imitație Lemn

Stejar Striat

Imitație Lemn

calculator dimensiuni personalizate

Pentru un calcul personalizat de preț și materiale, te rugăm să introduci lățimea panoului, să-i alegi înălțimea și cantitatea. 

Livrarea este mereu gratuită, fără taxe suplimentare sau ascunse. 

Prețurile afișate nu sunt doar indicative sau aproximative, ci reprezintă costul real al produsului. Poti avea încredere că prețurile afișate sunt definitive și că nu vor exista costuri ascunse sau neașteptate.

Calculezi cu exactitate cantitatea necesară de materiale.

hai sa discutam despre proiectul tau

Salutare! Dorim să știi că suntem aici pentru a te ajuta în orice fel putem, iar completarea formularului de contact mai jos este primul pas spre a găsi cele mai bune soluții pentru proiectul tău! 
Dacă dorești să ne trimiți un mesaj pentru a ne cere un sfat, pentru a ne întreba ceva sau pur și simplu pentru a ne saluta, suntem bucuroși să primim orice mesaj și să îți oferim suportul de care ai nevoie. Mulțumim, și abia așteptăm să primim mesajul tău!

produse.

*disponibil pentru comanda online

*disponibil pentru comanda online

*disponibil pentru comanda online

GARD JALUZELE GAMMA

*disponibil pentru comanda online

GARD JALUZELE TERRA

*disponibil pentru comanda online ÎN CURÂND

program.

LUNI-VINERI

SÂMBĂTĂ

DUMINICA

08:30 - 17:00

08:30 - 13:00

ne odihnim 😴

Copyright © 2024 Top Profil Sistem SRL | CUI: 23118944 | All Right Reserved