00ZILE
00ORE
00MINUTE
00SECUNDE

Câteva scurtături utile care te vor ajuta să explorezi pagina pe care urmează să o descoperi:

De ce alegi Gardul Jaluzele Atlas de la TPS?

INTRETINERE MINIMA

Nu este necesară tratarea anuală împotriva insectelor, mucegaiului sau a altor agenți care ar putea afecta materialul. De asemenea, nu este nevoie de protecție suplimentară împotriva radiațiilor solare sau a umidității. Întreținerea necesară este limitată la o simplă spălare cu furtunul de grădină pentru a îndepărta murdăria sau alte depuneri superficiale.

Din momentul instalării și pe toată durata sa de viață (50 Ani +) nu va necesita investire în costuri de întreținere

DURABILITATE INCOMPARABILA

Fabricat din tablă din oțel de calitate Premium (aceeași materie prima folosită și la producerea țiglelor metalice), Gardul Jaluzele Atlas de la TPS are proprietăți anticorozive și estetice garantate și este rezistent la intemperii și raze ultraviolete

• Materia prima folosită permite Gardului Jaluzele Atlas să reziste la sarcini climaterice de la -50°C până la +120°C. 
• Are o durata de viață anticipată de peste 50 de ani

Circulația aerului și raze de soare

Datorită designului și amplasării profilelor, profilele jaluzelele permit circulația liberă a aerului și pătrunderea luminii solare, evitând astfel efectul de seră.

GAMA DE CULORI

Cea mai largă gamă de culori și finisaje de materiale prime PREMIUM din România; satisfacția celor mai exigente gusturi și încadrarea perfectă a gardului în peisajul oricărui spațiu. 

PROFILE PERFORATE CU GAURI

Profilele Verticale "U" sunt prevăzute cu perforații pentru a facilita instalarea fără a fi nevoie marcarea suprafeței.

PRODUCTIE AUTOMATIZATA

Tehnologie de ultimă generație cu precizie geometrică pentru cel mai înalt nivel de calitate în producția gardurilor metalice. 

cum plasez o comanda?

Pasul 1 - Mostre Gratuite

Ca să nu dai cu piciorul într-un gălețoi de neînțelegere cromatică, îți recomandăm să ceri mostre gratuite. O să te convingi cu ochii tăi de textura, culoarea și calitatea lor - la umbră și la soare.

Noi le trimitem cu drag, transportul e pe noi,  iar daca împotriva tuturor probabilităților, nu te convingem de calitate sau culoare , nu e nicio problemă! Fără să-ți facem presiuni, poți să păstrezi mostrele la tine și să te mai gândești (sau nu). 


Pasul 2 - AM ALES CULOAREA, CE FAC MAI DEPARTE?

Dupa ce ai ales culoarea care iti place, ai 5 modalitati sa plasezi o comanda: 

Unu: COMANDA ONLINE | DIMENSIUNI STANDARD

Intri pe pagina de produs specifică culorii pe care ai ales-o (o găsești glisând mai jos pe pagina aceasta), alegi dimensiunea standard de care ai nevoie, adaugi în coș și urmezi pașii pentru finalizarea comenzii.

Doi: COMANDA ONLINE | DIMENSIUNI PERSONALIZATE 

Intri pe pagina de produs specifică culorii pe care ai ales-o (o găsești glisând mai jos pe pagina aceasta), glisezi în jos până dai de Calculatorul de Dimensiuni Personalizate și introduci dimensiunile exacte a panourilor pe care le dorești. Ne spui cum te numești, ne dai un număr de telefon și menționezi culoarea pe care ai ales-o. Trimiți comanda.

Trei si Patru: TELEFONIC, PRIN MAIL sau FORMULARUL DE CONTACT

Dacă nu te descurci cu toată treaba asta de online, nu ești fan al tehnologiei sau pur și simplu preferi să vorbești cu cineva, ne poți contacta telefonic, prin e-mail sau formularul de contact având pregătite dimensiunile proiectului/panourilor. Îți vom face oferta finală de preț, îți vom da detalii despre plata și livrare și vom înregistra comanda.

Cinci: VIZITEAZA-NE

Vizitează-ne la fabrică - dacă locuiești în apropiere de București sau în județele limitrofe, poți să ne vizitezi direct la fabrică și să plasezi comanda acolo. Găsești adresa noastră pe Waze, sub denumirea "TPS - Fabrica Top Profil Sistem" (Soseaua Oltenitei, Nr. 243, Popesti-Leordeni, Ilfov). În stânga găsești o poză cu Fabrica noastră, ca să o recunoști când ești pe aproape.

Vizitează-ne la fabrică - dacă locuiești în apropiere de București sau în județele limitrofe, poți să ne vizitezi direct la fabrică și să plasezi comanda acolo. Găsești adresa noastră pe Waze, sub denumirea "TPS - Fabrica Top Profil Sistem" (Soseaua Oltenitei, Nr. 243, Popesti-Leordeni, Ilfov). Mai jos găsești o poză cu Fabrica noastră, ca să o recunoști când ești pe aproape.

Gard Jaluzele ATLAS

[finisaje si culori]

Negru de Noapte

Finisaj: Hi-Mat

Maro Cedru

Finisaj: Hi-Mat

Maro Caramelă

Finisaj: Hi-Mat

Gri Perlat

Finisaj: Hi-Mat

Verde Pin

Finisaj: Hi-Mat

Visină

Finisaj: Hi-Mat

Caramidă Rosie

Finisaj: Hi-Mat

Maro Espresso

Finisaj: Mat

Gri Grafit

Finisaj: Mat

Maro Ciocolată 

Finisaj: Mat

Mesteacăn

Finisaj: Imitație Lemn

Mahon

Finisaj: Imitație Lemn

Stejar Striat

Finisaj: Imitație Lemn

Nuc Striat

Finisaj: Imitație Lemn

Stejar Alb

Finisaj: Imitație Lemn

Zid Granit

Finisaj: Imitație Piatra

Camuflaj

Finisaj: Ceva Special 🍒 | Printech

Merișor

Finisaj: Ceva Special 🍒 | Print Digital

Mesteacăn Dublu

Finisaj: Imitație Lemn Dublu

Mahon Dublu 

Finisaj: Imitație Lemn Dublu

Nuc Striat Dublu

Finisaj: Imitație Lemn Dublu

Stejar Striat Dublu

Finisaj: Imitație Lemn Dublu

Maro Espresso Dublu

Finisaj: Mat Dublu

Maro Ciocolată Dublu 

Finisaj: Mat Dublu

Gri Grafit Dublu 

Finisaj: Mat Dublu

calculator dimensiuni personalizate

Pentru un calcul personalizat de pret si materiale, te rugam sa introduci latimea panoului, sa-i alegi inaltimea si cantitatea

Calculezi cu exactitate cantitatea necesară de materiale.

Prețurile afișate nu sunt doar indicative sau aproximative, ci reprezintă costul real al produsului. Poti avea încredere că prețurile afișate sunt definitive și că nu vor exista costuri ascunse sau neașteptate.

Livrarea este mereu gratuită, fără taxe suplimentare sau ascunse. 


hai sa discutam despre proiectul tau

Salutare! Dorim să știi că suntem aici pentru a te ajuta în orice fel putem, iar completarea formularului de contact mai jos este primul pas spre a găsi cele mai bune soluții pentru proiectul tău! 
Dacă dorești să ne trimiți un mesaj pentru a ne cere un sfat, pentru a ne întreba ceva sau pur și simplu pentru a ne saluta, suntem bucuroși să primim orice mesaj și să îți oferim suportul de care ai nevoie. Mulțumim pentru interes și abia așteptăm să primim mesajul tău!

Soseaua Oltenitei, Nr. 243, Popesti-Leordeni, Ilfov

instrumente utile.

Ghid de Culori

Formular de Contact

Galerie "Clienti Multumiti, Imagini Frumoase

program.

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00

Sambata: 08:30 - 13:00

Duminica: ne odihnim 😴